Csatlakozom Jelentkezés eseményre

Események betöltése

« Összes Események

EU Diversity Month – EU Sokszínűségi Hónap 2021. május

május 3 - május 29

 

Európában már 26 országban érhető el az EU Sokszínűségi Karta kezdeményezés. Büszkék vagyunk rá, hogy májusban az eddigi legnagyobb közös EU-s projektben az EU Diversity Month-on veszünk részt az EU kizárólagos partnerszervezeteként Magyarországon.

Minden EU Kartának és a hozzájuk csatlakozott Karta Aláíró szervezeteknek ugyan az a közös célja:
szemléletformálás, a szervezetek vezetőinek elkötelezése és támogatása a szervezeti sokszínűség megvalósításában, egyúttal inspiráció is a humán erőforrás menedzsment fejlesztésére, újragondolására.

 


 

Kedves Karta Aláírónk!

Csatlakozz, iratkozz fel egy vagy több, május hónapban megtartandó  – az érdeklődők előtt nyitott vagy zárt (csak az adott szervezet munkatársai előtt nyitott) – sokszínűségi eseményeddel. Az EU Sokszínűségi Karta Magyarország által szervezett Sokszínűségi Hónaphoz csatlakozó szervezetek eseményeit megjelenítjük egy közös naptárban és az események oldalunkon is. 

 

 

Várjuk csatlakozó Partnereink jelentkezését is!

 

Vegyen részt szervezetével az EU Sokszínűségi Karta Magyarország partnereként az Európai Unió 26 tagországán átívelő programsorozaton!

A csatlakozó partner szervezetek által regisztrált,  saját platformokon megrendezésre kerülő eseményekre térítésmentes részvételt kell biztosítani az érdeklődőknek. A regisztrált események nyelve magyar, angol vagy az adott nemzet nyelve. Az angol vagy más adott nemzet nyelvén megrendezésre kerülő események az EU Sokszínűségi Karta 26 országában érhetők majd el és bekerülnek az EU Karták közös naptárjába.

 


Vagy csatlakozz szinte az összes európai szomszédunk eseményeihez

ITT

 


 

“Let’s all take a bolder stand for diversity and act about it. Let’s show our commitment to equality and this May 2021 celebrate the European Diversity Month together. With more diverse workplaces, we will create a fairer and more equal Europe for all.”

Helena Dalli, EU Commissioner for Equality

A videó elérhető ITT

Részletek

Kezdés:
május 3
Vége:
május 29
Esemény kategória: