Csatlakozom Jelentkezés eseményre

Események betöltése

« Összes Események

Fióki akadály-mentesítési együttműködés és annak tanulságai az Access4Youval

október 13 @ 14:00 - 15:00

4700Ft

Előadó: Szalay Orsolya, az Erste Social Banking vezetője

Az akadálymentesítés nem új téma, ám a fókusz a társadalmi érzékenység változásával egyre erősebb, nem is beszélve a piaci versenyről, az ügyfél-élmény fontosságáról, a felügyeleti szervek és az EU egyre erősödő ajánlásairól. Mindezt összevetve mutatja be Szalay Orsolya az Erste Bank és az Access4You együttműködésének gyümölcseit.

A program nyelve magyar.

Az esemény a HBLF és az EU Sokszínűségi Karta tagok számára ingyenes, Vendégeink számára 4700 Ft + 0% ÁFA.  

 

A rendezvényen kép- és hangfelvétel készül. Résztvevő a regisztrációval elfogadja a Rendezvényen való részvételt – minden további megkérdezés nélkül – előzetesen és kifejezetten hozzájárulását adja a Résztvevő arcának, megjelenésének, megnyilvánulásainak rögzítéséhez és közléséhez a Rendezvényen a Szervező illetve a Sajtó által megbízott szakember által történő hang és/vagy fényképfelvétel készítése útján. Szervező a későbbiekben a Résztvevő tekintetében korlátozás nélkül, szabadon jogosult a Résztvevőről készített és készül hang- és/vagy képfelvétel és megjelenítés hasznosítására, felhasználására (pl. Rendezvény népszerűsítésére), többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására a vonatkozó jogszabályi előírásokra figyelemmel és a személyiségi jogok tiszteletben tartásával. Résztvevő ezekért sem előre, sem pedig utólag semminemű ellenszolgáltatásra nem jogosult és ilyen jellegű igényt vagy követelést sem támaszthat Szervezővel szemben.


How to make a bank accessible: collaboration and lessons with Access4You

Keynote speaker: Orsolya Szalay, director of the Erste Social Banking 

Accessibility is not a new topic, but due to the changes in social sensitivity the focus is growing stronger, not to mention market competition, the importance of the customer experience, and the growing recommendations from supervisors and the EU. Comparing all this, Orsolya Szalay presents the result of the cooperation between Erste Bank and Access4You.

The language of the program is Hungarian.

The event is free for HBLF and EU Diversity Charter members and 4,700 HUF + 0% VAT for our guests.

Please note: this event is open for the press. HBLF reserves the rights to record images and videos during the event, which we use for further publicity of the event series.

 

 

 

 

 

Részletek

Dátum:
október 13
Időpont:
14:00 - 15:00
Összeg:
4700Ft
Esemény kategória: