Csatlakozom Jelentkezés eseményre

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

HBLF Nőfórum látogatás az AERON szalonjában! / Vendégünk Áron Eszter és Pataki Ági

május 10 @ 17:00 - 19:00

Zárt rendezvény

Az AERON egy magyar divatmárka, melynek alapító-vezető tervezője Áron Eszter, aki személyesen is bemutatkozik a program során.
A brand 10 éve sikerrel szerepel a világpiacon. Szinte mindenhol, az olyan jelentős és híres nagyáruházban jelen van, mint a Harrods, Neiman Marcus. Az elmúlt év végén Budapesten is megnyílt az AERON üzlete, így már a magyar divatrajongóknak is lehetőségük van megismerkedni az AERON világával és a friss kollekciókkal.

www.aeron.com

Pataki Ági is vendégünk, akit Czakó Borbála kérdez a „Nyitottan a világra – Utam a kifutótól a vörös szőnyegig” című könyvéről és arról hogyan talált rá a kortalan szépség titkára, amit most kapszulában árul, ez a TITOK. A „Nyitottan a világra” egy rendkívül izgalmas életút története és egy váltani, változni tudó, fáradhatatlan nő portréja, akinek életismerete, bölcsessége és derűje mindannyiunk számára üdítő és inspiráló példa lehet.
A TITOK egy új táplálékkiegészítő márkaneve. Az egykori topmodell a szépen öregedés receptjét, szépség és egészség egyensúlyát kereste, így született a TITOK termékcsalád, amit Szabó Gál Bencével, a GAL vitaminok fejlesztőjével dobott a piacra.

Részletek

Dátum:
május 10
Időpont:
17:00 - 19:00