Csatlakozom Jelentkezés eseményre

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

MESTEREK KURZUSA / Megváltozott munkaképességű munkavállalók integrációja a kereskedelemben (Vízió, irányvonalak és egyéni sikerek konkrét példákon keresztül)

2021-05-05 @ 14:00 - 15:00

Ingyenes

 

 

 

Előadó: Márton Katalin, HR & CSR igazgató

„Hisszük és már bizonyítékunk is van rá, hogy a valamilyen hátránnyal a munkaerőpiacon lévő munkaerőpiaci szereplők nemcsak a sokszínűséget erősítik, hanem nagy hatással vannak a kisközösségek épülésére, valamint a munkavállalóink elköteleződésére is.

Valljuk, hogy felelősek vagyunk a jövő munkaerőpiaci szereplőiért. A jelenleg bármilyen hátránnyal, nehézséggel küzdő gyerekek és fiatalok akkor lesznek – és akkor lehetnek! – kiegyensúlyozott és boldog munkavállalói, ha ma minél szélesebb körű segítséget kapnak az esetleges hátrányaik korrigálására, illetve nehézségeik fejlesztésére.”

A program nyelve magyar.

NYILVÁNOS esemény.

A rendezvényen kép- és hangfelvétel készül. Résztvevő a regisztrációval elfogadja a Rendezvényen való részvételt – minden további megkérdezés nélkül – előzetesen és kifejezetten hozzájárulását adja a Résztvevő arcának, megjelenésének, megnyilvánulásainak rögzítéséhez és közléséhez a Rendezvényen a Szervező illetve a Sajtó által megbízott szakember által történő hang és/vagy fényképfelvétel készítése útján. Szervező a későbbiekben a Résztvevő tekintetében korlátozás nélkül, szabadon jogosult a Résztvevőről készített és készül hang- és/vagy képfelvétel és megjelenítés hasznosítására, felhasználására (pl. Rendezvény népszerűsítésére), többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására a vonatkozó jogszabályi előírásokra figyelemmel és a személyiségi jogok tiszteletben tartásával. Résztvevő ezekért sem előre, sem pedig utólag semminemű ellenszolgáltatásra nem jogosult és ilyen jellegű igényt vagy követelést sem támaszthat Szervezővel szemben.


Integrating disabled workers into trade (Vision, guidelines and individual successes through real life examples) 

Keynote speaker: Katalin Márton, HR & CSR director

”We believe and already have evidence, that labor market players with some disadvantages, not only strengthen diversity but also have a big impact on building small communities and the engagement of our employees.

We believe that we are responsible for the future of labor market players. Children and young people with any disadvantages and difficulties, there will be – and they can be! – balanced and happy workers, if they receive the widest possible assistance to correct any possible disadvantages and development of their difficulties. ”

The language of the program is Hungarian.

INTERNAL Event.

 

 

 

Részletek

Dátum:
2021-05-05
Időpont:
14:00 - 15:00
Összeg:
Ingyenes
Esemény kategóriák:
,