Csatlakozom Jelentkezés eseményre

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Melegként az iskolában – Befogadó Terek előadás az Amnesty International Magyarországtól / As a gay in school – Amnesty International online presentation

április 27 @ 08:00 - 17:00

Zárt rendezvény

Milyen iskolásként melegnek lenni? Mennyire van jelen az iskolákban ez ezzel kapcsolatos bullying, diszkrimináció, vagy épp az elfogadás? Hogyan hat ez a gyerekekre, érintettekre, barátaikra és a közösségre? Hogyan szerepelnek ebben a szülők és a tanárok? Milyen trendeket/változásokat látunk mostanában Magyarországon? Szülőként/családtagként mi mit tudunk tenni, hogy olyan közeget teremtsünk, ahol minden fiatal jobban érezheti magát?
Landy Annamáriával, az Amnesty International Magyarország oktatási koordinátorával, a „Befogadó Terek” projekt vezetőjével beszélgetünk.


Being gay in a school. Bullying? Discrimination? Or acceptance? How does it influence children, their fiends, their team. Wow is being parents, teacher in this situation? Trend in Hungary. What can we do as parents for our children to feel better? A talk with Annamária Landy, a trainer of Amnesty International Hungary.

Részletek

Dátum:
április 27
Időpont:
08:00 - 17:00