Csatlakozom Jelentkezés eseményre

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Munkahelyi érzékenyítés egy krónikus betegség kapcsán – A fájdalmas menstruáció NEM normális! Tudd meg mi az az endometriózis

2021-05-06 @ 14:00 - 15:00

Előadó: Salamon Adrienn, elnök

Salamon Adrienn a Női Egészségért Alapítvány elnöke mondja el saját endometriózis történetét, mutatja be az alapítványt.

„Küldetésünk, hogy felhívjuk a figyelmet az endometriózis tüneteire, időben történő felismerésére, a fájdalmas menstruáció veszélyeire, okaira, valamint, hogy hiteles tájékoztatást nyújtsunk a betegségről és annak kezelési lehetőségeiről. Minden második fájdalmas menstruációval küzdő nő érintett, de csak csendben tűri a kínokat, mert a közhiedelem szerint ez a női lét velejárója. Ennek azonban nem kellene így lennie, mert a fájdalmas menstruáció nem normális, hanem az endometriózis egyik legfőbb tünete. Elkötelezetten dolgozunk azért, hogy a lehető legszélesebb körben ismertté váljon a nők ezreinek mindennapjait megkeserítő betegség, az endometriózis és merjenek róla beszélni. A webináron beszélünk arról, hogy mi az az endometriózis, milyen tünetei lehetnek, mi a diagnosztizálás módja és milyen kezelési lehetőségek vannak. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy beszéljünk arra, hogy mit tehet egy vezető, egy kolléga, ha a csapatban van egy endometriózissal küzdő nő. Egy közösség segíthet abban, hogy hamarabb diagnózist kapjon egy érintett, vagy akár abban is, hogy ne érezze úgy, hogy ezt szégyellnie, titkolnia kell. Az endometriózisnak komolya gazdasági hatásai vannak, ugyanis az érintett nők, akár havonta több napra is kieshetnek a munkából.”

A program nyelve magyar.

NYILVÁNOS esemény.

Az eseményen való részvétel ingyenes. 

A rendezvényen kép- és hangfelvétel készül. Résztvevő a regisztrációval elfogadja a Rendezvényen való részvételt – minden további megkérdezés nélkül – előzetesen és kifejezetten hozzájárulását adja a Résztvevő arcának, megjelenésének, megnyilvánulásainak rögzítéséhez és közléséhez a Rendezvényen a Szervező illetve a Sajtó által megbízott szakember által történő hang és/vagy fényképfelvétel készítése útján. Szervező a későbbiekben a Résztvevő tekintetében korlátozás nélkül, szabadon jogosult a Résztvevőről készített és készül hang- és/vagy képfelvétel és megjelenítés hasznosítására, felhasználására (pl. Rendezvény népszerűsítésére), többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására a vonatkozó jogszabályi előírásokra figyelemmel és a személyiségi jogok tiszteletben tartásával. Résztvevő ezekért sem előre, sem pedig utólag semminemű ellenszolgáltatásra nem jogosult és ilyen jellegű igényt vagy követelést sem támaszthat Szervezővel szemben.

 

 

 

 

 

 

 

 

Részletek

Dátum:
2021-05-06
Időpont:
14:00 - 15:00
Esemény kategória: