Csatlakozom Jelentkezés eseményre

Business Café Jaksity Katával – Női Vezetők a Társadalomért

A vállalati sokszínűséget ma már a sikeresség kulcsának tartják. Ennek ellenére Magyarországon még mindig kevés a nő a vállalati, közigazgatási és politikai csúcsvezetők körében, hiába vannak többségében a nők a diplomások között. Szükség van-e kötelező kvótára, hogy több női vezető kerüljön felelős pozíciókba? Még több tennivaló van a kisebbségben élők, például roma származásúak vagy a fogyatékkal élők elhelyezkedéséért. Hogyan lehet és kell változtatni ezen a gyakorlaton? Eléggé befogadók vagyunk, toleránsak és támogatók?
Miért is fontos a diverzitás? Mit jelent ez a mindennapokban, az üzleti életben? Mérhető-e számokban, az eredményességben, ha egy vállalat kiemelt figyelmet fordít erre? Mennyire része a sokszínűség a szervezeti kultúrának ma Magyarországon?  
 
Az EU Sokszínűségi Karta irányelveit követve a HBLF Sokszínűség hetének programjához csatlakozva személyes történeteket és izgalmas nemzetközi példákat mutatunk be a Menedzserszövetség Business Café Jaksity Katával interjúsorozatának soron következő beszélgetésében. A beszélgetés főszereplői: Bodó Teodóra, a Bosch csoport kommunikációs és kormányzati kapcsolatokért felelős igazgatója Magyarországon és az Adria régióbanPrerna Sujan, executive és business coach és Miklósi Melinda, a Nyitottak vagyunk nonprofit szervezet ügyvezetője.
Nézd itt élőben:

ELŐREGISZTRÁCIÓ NINCS! AZ ESEMÉNYRE CSAK BE KELL JELENTKEZNI A MEGFELELŐ IDŐPONTBAN FACEBOOK LIVE-ON! 🙂

The event is finished.

dátum

2020 máj 26
Expired!

időpont

17:30 - 18:30

Több infó

ÉLŐBEN

Labels

női vezetők,
sokszínűség

helyszín

Facebook Live
Menedzserek Országos Szövetsége

Szervező

Menedzserek Országos Szövetsége
Honlap
https://menedzserek.hu/
ÉLŐBEN