Csatlakozom Jelentkezés eseményre

Egy sokszínű élménynapló – a sokszínű jövőért

A Kapcsok Alapítvány és a Praktiker Magyarország kooperációja a munkavállalók bevonásával

A Praktiker Magyarország kiemelt figyelemmel kíséri a jövő munkavállalóinak képzését és integrálását a munkaerőpiacra. A Kapcsok Alapítvány pedig olyan gyermekeket és családjaikat támogatja, akik sajátos nevelési igényt igényelnek (SNI) életük korai szakaszától kezdődően. 

Minden gyermek a jövő munkavállalója, de vannak, akik nem ugyanolyan esélyekkel indulnak. Nekik és segítőiknek készül az ún.”Élménynapló”, amely a gyógypedagógia különböző területein használatos eszköz, és amelyet általában a szülő készít a közös élmények alapján. Csodálatos, egyedi kincsek kerekednek ebből, mely hosszú évekig használható a beszéd beindításától a történet mesélésig. 

A Praktiker Kft. és a Kapcsok Alapítvány együttműködésük újabb lépcsőjeként közös pályázatot hirdetett országosan, az 1600 praktikeres munkavállaló és családtagjaik körében „Az Én Élménynaplóm” címmel. 

  • több rajzból lehet választani és ahhoz kapcsolódóan mesét írni. 
  • A meséket országosan bárki írhatja, több mesével is lehet pályázni. 
  • A legjobb mesék bekerülnek a könyvbe – amely kiadásra fog kerülni – és az első 3 helyezettet értékes ajándékban részesül 

A Sokszínűség Hete kapcsán a Kapcsok Alapítvány a Praktikerrel közös programjában kérdezz-felelek műsorban mutatja be az Élménynapló részleteit!

A felület a BeLive stúdió lesz : https://app.belive.tv/

Az esemény a Facebookon élőben lesz követhető!

The event is finished.

dátum

2020 máj 25
Expired!

időpont

14:00 - 15:00

Labels

sokszínűség
Kapcsok Alapítvány - Praktiker

Szervező

Kapcsok Alapítvány - Praktiker