Csatlakozom Jelentkezés eseményre

HBLF – EU Sokszínűségi Karta Magyarország / Ünnepélyes Karta aláíró rendezvény / COVID 19 díj a járvány elleni küzdelem támogatására Díjátadó / Üzleti Élet a Sokszínűségért Díjátadó

 

Kedves Karta Aláírók! Kedves HBLF Tagok! Kedves Partnereink!

Sokszínűségi Karta kezdeményezés jelenleg az Európai Unió 26 országában aktív, Magyarországon a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF), az EU Sokszínűségi Karta kizárólagos képviseleteként népszerűsíti. A nemzetközi szintű és Magyarország Kormányának támogatását is élvező európai kezdeményezés célja a szemléletformálásvalamint az első számú vezetők és döntéshozók elkötelezése a sokszínűség, esélyegyenlőség és diszkrimináció-mentesség támogatása mellett. 

Az EU Sokszínűségi Karta Magyarország és a Hungarian Business Leaders Forum szeretettel várja Önt a Sokszínűségi Karta magyarországi ünnepélyes aláíró rendezvényére, a “COVID-19 díj a járvány elleni küzdelem támogatására”, valamint a “HBLF Üzleti Élet a Sokszínűségért “Díjátadóra.

 

Időpont: 2020. december 9. /  14:00 – 15:30

Helyszín: ONLINE / GoToMeeting
(a technikai információkról a későbbiekben tájékoztatjuk )

Program:
– Köszöntőt mond Czakó Borbála, a HBLF elnöke
– Karta Aláíró Ceremónia
– COVID-19 díj a járvány elleni küzdelem támogatására – Díjátadó Ceremónia
– HBLF Üzleti Élet a Sokszínűségért – Díjátadó Ceremónia
Az esemény nyelve magyar és angol.

Kérjük a Sokszínűségi Kartához való csatlakozási, illetve a  rendezvényen való részvételi szándékát egy rövid regisztrációval, ide kattintva jelezze 2020. november 29-ig. További tájékoztatást a zita.pergel@hblf.hu e-mail címen kérhet.

Bízunk abban, hogy vállalata csatlakozik az EU Sokszínűségi Karta Magyarországhoz, mely lehetőséget  ad akár eddigi üzleti gyakorlata továbbfejlesztésére, akár a sokszínű és befogadó szervezeti kultúra kiépítésére.

Szeretettel várjuk eseményünkön!

Czakó Borbála
elnök
HBLF
Fieszl Zsuzsa
ügyvezető
HBLF
Pergel Zita
karta titkár
EU Sokszínűségi Karta Magyarország

 

 

 

The event is finished.

dátum

2020 dec 09
Expired!

időpont

14:00 - 15:30