Csatlakozom Jelentkezés eseményre

Női energiák az energetikában

Haraszti Judit 1994 óta dolgozik az energiaszolgáltatás területén, előbb az E.ON vállalatcsoport egyik jogelőd vállalatánál, majd a privatizáció után az E.ON Hungária csoportban.

Pályafutása alatt középvezetőként számlázási, majd ügyfélszolgálati területen szerzett tapasztalatokat, 2015 óta az E.ON Hálózati vállalatainál tölt be felsővezetői tisztséget, jelenleg az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. vezérigazgatója.

Vezetői tisztségei mellett szívesen szponzorált és szponzorál olyan vállalati szintű témákat, mint az esélyegyenlőség, tehetséggondozás, ügyfél elégedettség, munkatársi elégedettség és utánpótlás nevelés.

Előadásában beszél az energiaiparban megjelenő női szerepekről, az E.ON-nál betöltött szerepéről, szakmai pályafutásáról. Arról, hogy szakmailag milyen kihívások érik a vezetői és női szerepekben.

A sokszínűség és nemek közötti esélyegyenlőség megteremtése nem önmagában álló cél, hanem elengedhetetlen egy vállalat sikeréhez. Az E.ON számára fontos a vállalaton belüli női vezetői szerepek erősítése, támogatása és a kapcsolódó lehetőségek segítése. Programunk ezért is szól vállalatunk vezetőképző programjának a női tagjairól, valamint a vezetői pozícióban lévő nők szakmai kihívásairól. Emellett pedig a sokszínűségről és előítéletek elleni fellépésről hallgathatnak meg egy előadást a résztvevők.

Az eseményt az E.ON oldalán tudod követni! (Kattints ide)

 

A streamelés közben előfordulhat, hogy az adás Önnél megakad és visszateker néhány másodperccel, vagy akár egy egész perccel előbbre. Ez a stream technikai velejárója, nem szükséges frissítenie az oldalt.

 

The event is finished.

dátum

2020 máj 26
Expired!

időpont

15:15 - 16:00

Több infó

Regisztráció

Labels

női vezetők,
sokszínűség

helyszín

Skype
E.ON

Szervező

E.ON
Honlap
https://www.eon.hu/
Regisztráció