Karta aláírók sajtómegjelenései

 

Forbes: A legbefolyásosabb magyar nők 2019

Az Európai Sokszínűségi Karta Magyarország nevében szeretnénk gratulálni a Forbes Magyarország magazin 50 legbefolyásosabb magyar nőjének!

Károlyi László ’Az év vezérigazgatója -Innováció’ kategóriában

A Jubileumi Vezérigazgató Találkozó keretében ünnepélyes keretek között átadásra került vezetői díjak közül a bírálók Károlyi Lászlónak ítélték Az év vezérigazgatója – Innováció díjat.

Romkocsma volt, az Év irodája lett

Az Év Irodája Nagyvállalati díj: BlackRock
Az Év Irodája
Employer Branding díj: Ericsson House
Az Év Közösségi tere: Egis Közösségi Munkatér
Az Év Finanszírozó Cége: Erste Bank Hungary Zrt.
Az Év Ingatlanfejlesztése: Telekom székház

PWC 2018 díjat kapott több karta aláíró vállalat

A rugalmas munkavégzés, az alapfizetés és a munkatársak személye a legfontosabb tényezők a jövő munkavállalói számára leendő munkahelyük kiválasztásakor. A PwC Magyarország idén közel 7000, 2016 óta összesen 20 000 középiskolában vagy felsőoktatási intézményben tanuló diák és pályakezdő munkahely-választási preferenciáit mérte fel.

Nem kell félni a megváltozott munkaképességű dolgozótól

A Citiben működik egy segítő közösség, a disAbility Network, melynek tagjai a megváltozott munkaképességű és fogyatékkal élő kollégák munkahelyi integrációjával foglalkoznak. A Citi vállalati kultúrájának része a sokszínűség, ennek keretében a disAbility Networkön kívül további hét „sokszínűségi” csapat működik a cégnél, amelyek programokat szerveznek, kezdeményezéseket indítanak különböző közösségeknek mint a Citi Parents Network, akik a szülőket támogatják, a Citi Pride Network, akik az LGBTQ közösséget képviselik, vagy a Citi Green Team, akik a környezettudatosságra hívják fel a figyelmet.

A magyar fiatalok megmutatták, hogy az energetika igenis szexi

24 órát kaptak egyetemisták arra, hogy jövőbe mutató megoldásokat fejlesszenek az E.ON és a Design Terminal közös ötletversenyén, aminek fő témája az energiaipar jövőbeli kihívásai voltak. A versenyzők szakmai mentorok segítségével dolgozták ki megoldásaikat.

Sokszínű csapatok és elfogadó vállalati kultúra! A HBLF és az AON Magyarország közös kutatása

Sokszínű csapatok és elfogadó vállalati kultúra! A magyar vállalatok több mint kétharmada szerint elengedhetetlen a szervezeti kultúraváltás a digitális transzformáció sikeréhez. A Hungarian Business Leaders Forum és az Aon Magyarország kutatása

A Bosch az év gyára

A GyártásTrend magazint is kiadó PPH Media kihirdette az Év Gyára 2017 díjakat május 11-én a Larus Étteremben. Kéziszerszámgyár, autóipari beszállító és műanyagfröccsöntő üzem nyerte a három összetett díjat.