Csatlakozom Jelentkezés eseményre

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Egis / Gyereknapi meseprogram

2021-05-30 @ 08:00 - 17:00

Gondolunk a legkisebbekre is!

Vállalatunk egyike volt a Sokszínűségi Egyezmény első aláíróinak 2015-ben, a következő évben pedig alapító aláíróként az Európai Sokszínűségi Karta Magyarország törekvései mellett is elkötelezte magát. A kezdeményezés az Európai Unió munkahelyi diszkrimináció-ellenes, esélyegyenlőséget támogató irányelveit rögzíti és népszerűsíti a foglalkoztatók körében.

2017-től minden évben programokkal csatlakoztunk a Sokszínűség Hetéhez. Valljuk: sokan sokfélék vagyunk, a generációs sokszínűség vállalatunk egyik jellemzője. Nálunk az Egisnél sokféle munkahelyi közösség, sokféle kolléga dolgozik együtt a gyakornoktól a nyugdíjas munkatársig. Célunk, hogy minden korosztályt megszólítsunk, felhívva a figyelmet egymás elfogadására, illetve az esélyegyenlőség fontosságára.

Idén a járványhelyzet miatt egy online eseménnyel csatlakozunk az Esélyegyenlőségi Hónap rendezvényeihez. A generációs sokszínűség jegyében, gyereknap alkalmából mesével és utána egy kis kísérlettel várunk mindenkit, aki szívesen jár utána mindannak, ami a mesében elhangzott.

Mese: https://hu.egis.health/a/boldog-gyereknapot-gondolunk-a-legkisebbekre-is

Ha megnézted a mesét, és utána akarsz járni a történetnek, akkor ide kattintva megteheted azt:

https://hu.egis.health/somese-jarjunk-utana

 

 

Részletek

Dátum:
2021-05-30
Időpont:
08:00 - 17:00
Esemény kategória: