Csatlakozom Jelentkezés eseményre

 

 

Kedves Karta Aláírók! Kedves HBLF Tagok! Kedves Partnereink!

Sokszínűségi Karta kezdeményezés jelenleg az Európai Unió 26 országában aktív, Magyarországon a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF), az EU Sokszínűségi Karta kizárólagos képviseleteként népszerűsíti. A nemzetközi szintű és Magyarország Kormányának támogatását is élvező európai kezdeményezés célja a szemléletformálásvalamint az első számú vezetők és döntéshozók elkötelezése a sokszínűség, esélyegyenlőség és diszkrimináció-mentesség támogatása mellett. 

Az EU Sokszínűségi Karta Magyarország és a Hungarian Business Leaders Forum szeretettel várja Önt a Sokszínűségi Karta magyarországi ünnepélyes aláíró rendezvényére, a „COVID-19 díj a járvány elleni küzdelem támogatására”, valamint a „HBLF Üzleti Élet a Sokszínűségért „Díjátadóra.

 

Időpont: 2020. december 9. /  14:00 – 15:30

Helyszín: ONLINE / GoToMeeting
(a technikai információkról a későbbiekben tájékoztatjuk )

Program:
– Köszöntőt mond Czakó Borbála, a HBLF elnöke
– Karta Aláíró Ceremónia
– COVID-19 díj a járvány elleni küzdelem támogatására – Díjátadó Ceremónia
– HBLF Üzleti Élet a Sokszínűségért – Díjátadó Ceremónia
Az esemény nyelve magyar és angol.

Kérjük a Sokszínűségi Kartához való csatlakozási, illetve a  rendezvényen való részvételi szándékát egy rövid regisztrációval, ide kattintva jelezze 2020. december 4-ig. További tájékoztatást a zita.pergel@hblf.hu e-mail címen kérhet.

Bízunk abban, hogy vállalata csatlakozik az EU Sokszínűségi Karta Magyarországhoz, mely lehetőséget  ad akár eddigi üzleti gyakorlata továbbfejlesztésére, akár a sokszínű és befogadó szervezeti kultúra kiépítésére.

Szeretettel várjuk eseményünkön!

Czakó Borbála
elnök
HBLF
Fieszl Zsuzsa
ügyvezető
HBLF
 
Pergel Zita
karta titkár
EU Sokszínűségi Karta Magyarország