Sokszínűségi Karta Magyarország sajtómegjelenései

SPÁJZ (2020. 05. 25. 09:00 – 11:59)

Hogyan haladnak a világcégek hazai nagyvállalatai a társadalmi felelősségvállalás céljainak elérésében? Hogy vesznek részt a női vezetők az üzleti világban, és miért fontos egy multinak, hogy segítse a hátrányos helyzetű gyerekeket?

Nő a nők szerepe az energiaiparban

A nemzetközi energiacégek egyik legnagyobb ereje épp abban rejlik, hogy sokféle kultúra, sokféle megközelítés adódik össze egy feladat megoldásakor – emelték ki a Sokszínűség Hete rendezvénysorozat keretében megrendezett online beszélgetés résztvevői.

Digitális platformokra költözött idén a HBLF sokszínűség hete

A Start Plusz vendége Czakó Borbála elnök, Hungarian Business Leaders Forum.

Válságállóbbak a cégek, ha nők is vannak a vezetésben

Azt már nem egy kutatás bizonyította, hogy a sokszínű cégek jövedelmezőbbek, sőt a válságokat is sikeresebben vészelik át. Bár számos előrelépés történt ebben a tekintetben az elmúlt években, de még van hová fejlődni. Ezért nem véletlen, hogy a nemek egyenlősége és aránya volt az egyik fő témája a most zajló Sokszínűségi Hétnek.

Interjú Czakó Borbálával a Klubrádióban

Interjú Czakó Borbálával a Klubrádió Szerepvállalás című műsorában a HBLF Üzleti Élet a Sokszínűségért Díjról

Ma kezdődik a Sokszínűség Hete

Az EU és a magyar kormány támogatásával a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) 16 ingyenes online programot szervez a sokszínű munkahelyek népszerűsítésére.

www.szakszervezetek.hu

Még mindig meglepődnek, ha egy nő a vezérigazgató

Marketing&Media Online

Magyar cégek a sokszínűség mellett

Interjú Czakó Borbálával a HBLF elnökével

Czakó Borbála, a HBLF elnöke a sokszínűség és egyenlőség témájáról beszélgetett Imre Lőrinccel a Sokszínűség Hét alkalmából.