Csatlakozom Jelentkezés eseményre

Az EY aláírta a HBLF Sokszínűségi Kartát!

Az EY kiemelkedő eredményeihez a kulcs a sokszínűség. A munkánkba új perspektívát és megoldásokat hoznak a változatos háttérrel és tapasztalattal rendelkező kollégáink. 

Az esélyegyenlőség nálunk arról is szól, hogy bármilyen környezetből, akármilyen elképzeléssel és álmokkal jön hozzánk valaki, már a belépés napjától pozitív és befogadó élményt biztosítunk neki végig azon az úton, amíg velünk tart. Az EY-nál nekünk fontos, hogy a munkahelyén mindenki biztonságban érezze magát, aktív tagja legyen a csapatnak és bátran vállalhassa véleményét. A sokoldalú vállalati kultúra és az egyenlő bánásmód kiemelt értékek számunkra. 

Ezért is jelentős lépés, hogy csatlakozunk a Sokszínűségi Kartához.  

Nálunk nemtől függetlenül történik a bérezés és figyelünk arra, hogy mindenki kapjon lehetőséget, hogy fejlődhessen a karrierjében. Segítjük kollégáinkat akkor is, ha személyes vagy családi nehézségekkel kell megküzdeniük. Cégünk olyan speciális projektekkel kötelezte el magát az értékek mellett, melyek célja a sokszínűség, befogadás és méltányosság témaköreihez kapcsolódóan a nemek közötti egyenlő esélyek támogatása a vállalati szférában.  

Az EY letette a voksát az élethosszig tartó tanulás mellett is, ezért akik nálunk dolgoznak, folyamatos képzéseken vesznek részt. Számos területen folytathatnak tanulmányokat, erről pedig a szaktudást igazoló badge-et szerezhetnek. A nemzetközi Master, valamint MBA képesítéseket bármelyik kollégánk ingyen elérheti. Globális vállalatként a világ minden részéről érkeznek hozzánk az értékes tapasztalatok és esettanulmányok, amelyeket kéthetente péntekenként regionálisan, interaktív csoportos workshopokon keresztül dolgoznak fel munkatársaink.  

Célunk, hogy olyan inkluzív munkakörnyezetet teremtsünk, ahol mindenki önmaga lehet, bátran fejlődhet és csapatunk tagjaként biztonságban, értékesnek érezheti magát.  

Szeretnénk ügyfeleinket is támogatni sokszínűséggel kapcsolatos kezdeményezések megvalósításában, ezért több olyan programot is kínálunk számukra, melyek hozzájárulnak többek között a nemek közötti esélyegyenlőség megvalósításához, illetve jobb karrierlehetőségek biztosításához a nők számára. Különöző, egyedi programokat ajánlunk nők és férfiak közös részvételével: workshopoktól kezdve interaktív, online és offline elemeket ötvöző tananyagokig, melyek hosszú távú hatást érnek el mind egyéni, mind szervezeti szinten.