Csatlakozom Jelentkezés eseményre

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Munkáltató és munkavállalók együtt a sokszínűségért – vállalati jógyakorlatok megosztása

2021-04-07 @ 14:00 - 15:00

4700Ft

Előadó: Kriszt Hajnalka, HR Manager

A Financial Times 2020. novemberében másodszor jelentette meg a Diversity Leaders rangsorát, ahol 850 munkáltató közül a Leaseplan a 21. helyet kapta. A Mesterek kurzusa ezen előadása bepillantást ad abba, hogy mit tesz a nemzetközi cégcsoport, ezen belül különösképpen a magyarországi Leaseplan a sokszínűség megteremtése, támogatása érdekében és hogyan építi az egymás elfogadásának irányába mutató kultúrát. Az évek óta tartó változás során számos kezdeményezést valósítottunk meg, így szó lesz nagyívű programsorozatról, ami 32 országon átívelt, de kisebb, akár máshol is könnyen megvalósítható ötletről is, így bízunk benne, hogy sokszínű ötletet tudunk kínálni az inspirációra vágyóknak.

A program nyelve magyar.

Az esemény a HBLF és az EU Sokszínűségi Karta tagok számára ingyenes, Vendégeink számára 4700 Ft + 0ÁFA

A rendezvényen kép- és hangfelvétel készül. Résztvevő a regisztrációval elfogadja a Rendezvényen való részvételt – minden további megkérdezés nélkül – előzetesen és kifejezetten hozzájárulását adja a Résztvevő arcának, megjelenésének, megnyilvánulásainak rögzítéséhez és közléséhez a Rendezvényen a Szervező illetve a Sajtó által megbízott szakember által történő hang és/vagy fényképfelvétel készítése útján. Szervező a későbbiekben a Résztvevő tekintetében korlátozás nélkül, szabadon jogosult a Résztvevőről készített és készül hang- és/vagy képfelvétel és megjelenítés hasznosítására, felhasználására (pl. Rendezvény népszerűsítésére), többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására a vonatkozó jogszabályi előírásokra figyelemmel és a személyiségi jogok tiszteletben tartásával. Résztvevő ezekért sem előre, sem pedig utólag semminemű ellenszolgáltatásra nem jogosult és ilyen jellegű igényt vagy követelést sem támaszthat Szervezővel szemben.


Employer and employees together for diversity – sharing corporate good practices

Keynote speaker: Hajnalka Kriszt, HR Manager

In November 2020, the Financial Times published its second Diversity Leaders ranking, with Leaseplan ranked 21st out of 850 employers. This presentation of the Mesterek Kurzusa gives an insight into what the international group of companies, especially Leaseplan in Hungary, is doing to create and support diversity and how to build a culture of mutual acceptance. Over the years of change, we have implemented a number of initiatives, such as a large-scale program that spans 32 countries, but also a smaller idea that is easy to implement elsewhere, so we are confident that we can offer a diverse idea for those looking for inspiration.

The language of the event is Hungarian.

Please note: this event is open for the press. HBLF reserves the rights to record images and videos during the event, which we use for further publicity of the event series.

The event is free for HBLF and EU Diversity Charter members and 4,700 HUF + 0% VAT for our guests.

 

 

 

 

Részletek

Dátum:
2021-04-07
Időpont:
14:00 - 15:00
Összeg:
4700Ft
Esemény kategória: