Adatvédelmi nyilatkozat

Jelen regisztrációval/jelentkezési lap kitöltésével kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az mtd Tanácsadói és Vállalati Közösség Egyesület és a Hungarian Business Leaders Forum az Ön által a jelen regisztráció/jelentkezési lap kitöltése során megadott személyes adatait teljes körűen kezelje.

Tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, az adatkezelés célja az Ön, vagy az Ön által képviselt szervezet regisztrálása programjainkra, vagy az Európai Sokszínűségi Kartához való csatlakozási szándékának eljuttatása Egyesületünkhöz , az adatkezelés alapja pedig az Ön és az mtd Tanácsadói és Vállalati Közösség Egyesület, és a Hungarian Business Leaders Forum között jelen regisztrációval/jelentkezési lap kitöltésével létrejött szerződés.

Tudomásul veszi továbbá, hogy az adatok kezelésére és feldolgozására az mtd Tanácsadói és Vállalati Közösség Egyesület  és a Hungarian Business Leaders Forum munkatársai jogosultak, az adatkezelés ideje – az Európai Sokszínűségi Karta céljának megfelelően – határozatlan. Az adatokat az mtd Tanácsadói és Vállalati Közösség Egyesület és a Hungarian Business Leaders Forum munkatársai ismerhetik meg. 

Tudomásul veszi, hogy kérheti saját személyes adatai pontosítását, frissítését és törlését.

A fentiek bármelyikére vonatkozó kérelem az alábbi elérhetőségeken nyújtható be:
E-mail: info@sokszinusegikarta.hu