Csatlakozom Jelentkezés eseményre

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Sokszínű igazgatóságok és döntési testületek hatása / The impact of diversity in boards and decision making bodies

2022-05-23 @ 10:30 - 12:00

       

Kerekasztal-beszélgetés a döntési testületek sokszínűségének, diverzitásának jelentőségéről és hatásairól. Miképp befolyásolja egy vállalat eredményességét és működését az igazgatóság összetétele? A civil szervezetek boardja miért fontosak, milyen összetétel lehet fontos a társadalmi hatás és a szektorok közötti hídépítés szempontjából? A választott bíráskodás során milyen hatással van a bírósági testület sokszínűsége a döntésekre? 

A beszélgetőpartnerek:

  • Solti Andrea, country chair, Shell Hungary – Miért köteleződött el a Shell a diverzitás és inkluzivitás mellett, hogyan valósítja meg az igazgatóság működésében? Hogyan érzékeli Andrea ezt a mindennapi munkájában, milyen előnyöket és kihívásokat tapasztal ennek kapcsán? 
  • Strohmayer János, Office leader, Egon Zehnder Magyarország – Megosztja igazgatósági toborzás és összetétel során szerzett tapasztalatait. Milyen egyéb diverzitás szempontok lehetnek fontosak a nemi sokszínűségen túl? Hogyan tudja a sokszínűséggel összefüggő szenvedélyesség javítani a vállalati eredményességet? 
  • Lévai Gábor, alapító Scale Impact és Board Academy Hogyan segíthetik a civil szervezetek működését és társadalmi hatásosságát a tudatos vezetés, igazgatói vagy tanácsadói testületek? A Board Academy tapasztalatai. 
  • Pataki Petra, Counsel, Queritius – A választott bíráskodás során szerzett tapasztalatait osztja meg a diverzitás, sokszínűség szempontjai mentén.
  • moderátor: Fertetics Mandy, fenntarthatósági és ESG szakértő és szervezeteket fejlesztő, Alternate Consulting.

Online webinárium, angol nyelven.

Roundtable discussion on the importance and impact of diversity in boards and other decision making bodies. How can we ensure diversity in corporate boards and what benefits it has? How should boards of NGO’s ensure bridge building among sectors and contribute to social impact? How can commercial disputes before legal courts contribute to justice and equality by diversity of committees? 

Speakers:

Online webinar in English.

Részletek

Dátum:
2022-05-23
Időpont:
10:30 - 12:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,

Helyszín

Online
View Helyszín Website

Szervező

Queritius
View Szervező Website