Csatlakozom Jelentkezés eseményre

Hungarian Business Leaders Forum

A szervezeti sokszínűség több, mint egy évtizede vált jelentős témává Magyarországon, mellyel a HBLF a Sokszínűségi Munkacsoport keretében az elmúlt 9 évben kiemelten foglalkozott, hiszen 2007-ben létrehozta saját Sokszínűségi Kódexét, a Shell Magyarország Zrt. támogatásával.

Az elmúlt években több sikeres kezdeményezést valósított meg a Sokszínűségi Munkacsoport, úgy, mint a Megváltozott Munkaképességűek Állásbörzéje, melyen több mint 30 kiállító vállalat és 600 álláskereső vett rész. Több éven át nagysikerű fotópályázatot rendeztünk Sokszínűség a munkahelyen, Generációk találkozása és Egészségmegőrzés, Szülőként a munkában, valamint Teljesítmény megváltozott munkaképességgel címmel, melyre alkalmanként több mint 50 pályázati anyag érkezett.

www.hblf.hu

mtd Tanácsadói Közösség

Az mtd Tanácsadói Közösség 2008 óta dolgozik azon, hogy Magyarországon a vállalatok, intézmények CSR tevékenységének szerves részévé váljon a felelős foglalkoztatás, a munkahelyi esélyegyenlőség. Ennek érdekében európai szintű, illetve országos kutatásokat végez (mtd Benchmark Kutatás), képzéseket tart, rendezvényeket szervez és a jó gyakorlatok megosztását célul kitűzve, közösséget épít. 2 évenként rendezi az Esélykonferencia nevet viselő, a szakma érintettjeit megmozgató programját, amely aktuális „diversity” témáival, a sokszínű előadóival, résztvevőivel, és hangulatával minden alkalommal nagy sikert arat. 2015-ben – mintegy keretbe foglalva eddigi tevékenységüket – a KÖVET Egyesülettel partnerségben, kezdeményezésükre indult el az Európai Unió sokszínűségi elveit tükröző Sokszínűségi Egyezmény, amely a HBLF-fel közösen magasabb szintre emelt Sokszínűségi Karta Magyarországba integrálva működik tovább.

www.mtdtanacsado.hu

További információért forduljon az Európai Sokszínűségi Karta magyarországi képviseletéhez az info@sokszinusegikarta.hu címen!

CSATLAKOZOM