Csatlakozom Jelentkezés eseményre

Hungarian Business Leaders Forum

A szervezeti sokszínűség több, mint egy évtizede vált jelentős témává Magyarországon, mellyel a HBLF a Sokszínűségi Munkacsoport keretében az elmúlt 9 évben kiemelten foglalkozott, hiszen 2007-ben létrehozta saját Sokszínűségi Kódexét, a Shell Magyarország Zrt. támogatásával.

Az elmúlt években több sikeres kezdeményezést valósított meg a Sokszínűségi Munkacsoport, úgy, mint a Megváltozott Munkaképességűek Állásbörzéje, melyen több mint 30 kiállító vállalat és 600 álláskereső vett rész. Több éven át nagysikerű fotópályázatot rendeztünk Sokszínűség a munkahelyen, Generációk találkozása és Egészségmegőrzés, Szülőként a munkában, valamint Teljesítmény megváltozott munkaképességgel címmel, melyre alkalmanként több mint 50 pályázati anyag érkezett. replica rolex cellini watches

www.hblf.hu

mtd Tanácsadói Közösség

Az mtd Tanácsadói Közösség 2008 óta dolgozik azon, hogy Magyarországon a vállalatok, intézmények CSR tevékenységének szerves részévé váljon a felelős foglalkoztatás, a munkahelyi esélyegyenlőség. Ennek érdekében európai szintű, illetve országos kutatásokat végez (mtd Benchmark Kutatás), képzéseket tart, rendezvényeket szervez és a jó gyakorlatok megosztását célul kitűzve, közösséget épít. 2 évenként rendezi az Esélykonferencia nevet viselő, a szakma érintettjeit megmozgató programját, amely aktuális „diversity” témáival, a sokszínű előadóival, résztvevőivel, és hangulatával minden alkalommal nagy sikert arat. 2015-ben – mintegy keretbe foglalva eddigi tevékenységüket – a KÖVET Egyesülettel partnerségben, kezdeményezésükre indult el az Európai Unió sokszínűségi elveit tükröző Sokszínűségi Egyezmény, amely a HBLF-fel közösen magasabb szintre emelt Sokszínűségi Karta Magyarországba integrálva működik tovább.

www.mtdtanacsado.hu

További információért forduljon az Európai Sokszínűségi Karta magyarországi képviseletéhez az info@sokszinusegikarta.hu címen!

CSATLAKOZOM