Csatlakozom Jelentkezés eseményre

Az Eaton Enterprises (Hungary) Kft. csatlakozott az EU Sokszínűségi Karta Magyarországhoz

Az Eaton egy energiagazdálkodási technológiákkal foglalkozó globális vállalat, amely fenntartható megoldásokat kínál világszerte több mint 175 országban. Küldetésünk, hogy az emberek életminőségét javítsuk technikai vívmányokkal, miközben a környezetet is óvjuk és csökkentjük ökológiai lábnyomunkat.

2015 óta az Eaton szolgáltató központjával is jelen van Magyarországon, Budapesti irodánk létszáma jelenleg már a 650 főt is meghaladja. A régió szolgáltató központjaként főként mérnöki, ügyfélszolgálati és  pénzügyi munkákat végzünk Európa, Közel-Kelet és Afrika országait támogatva. Irodánk  önmagában véve is igen sokszínű, hiszen 40 különböző nemzetiségű kollégánk van és 27 nyelven beszélünk. Mindemellett hiszünk a befogadásban és a sokszínűségben. Teljesítményünket a sokszínűség táplálja, az tesz minket erőssé, ha elfogadjuk a másik ember nézőpontját, elképzeléseit, és megismerjük a hátterét.

Kezdetektől fogva sokat teszünk azért, hogy vissza tudjunk adni a közösségnek. Önkéntes munkavállalói csoportok szervezik a sokszínűségi programjainkat, legyen szó adománygyűjtésről, LGBTQ+ eseményről vagy  épp a mérnöki pálya népszerűsítéséről nők és férfiak számára egyaránt, mindemellett szívügyünk lett a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása. Miután enAble programunkkal elnyertük a Fogyatékosság Barát Munkahely címet, nemcsak folytattuk, de nagykövetei is lettünk a témának és megosztjuk gyakorlatunkat versenytársainkkal is, hogy minél több fogyatékkal élőt bevonhassunk a munka világába.

„Befogadás és sokszínűség alatt nem csupán azt értjük, hogy be- és elfogadjuk a különböző vallású, korú, nemű és bőrszínű embertársainkat.   Ha helyesen alkalmazzuk a befogadás és sokszínűség koncepcióját, erősebb elköteleződést érünk el munkavállalóink részéről és szélesebb körűvé válhat az innovációs tevékenységünk, ami azt eredményezi, hogy könnyebben tudjuk elérni az üzleti céljainkat.”  Manuel Villarreal, Continuous Improvement and Production Manager

www.eaton.com