Csatlakozom Jelentkezés eseményre

Jó gyakorlatok megosztása a sokszínűség és felelősségvállalás tükrében

Mesterek Kurzusa az EU Sokszínűségi Karta Magyarország programsorozata a sokszínű gyakorlatok megosztásáért

Folyatódott az EU Sokszínűségi Karta Magyarország Mesterek Kurzusa programsorozat. A „Jó gyakorlatok megosztása a sokszínűség és felelősségvállalás tükrében” című február 10-ei eseményen számos hasznos jó gyakorlati példát osztott meg Berzsenyi Márta, az Avis Budget Group BSC Kft. HR igazgatója a résztvevőkkel.

2021.02.10. Budapest A Mesterek Kurzusa programsorozat február 10-ei eseményén az Avis Budget Group sokszínűség és felelősségvállalás tükrében kialakított jó gyakorlatait osztotta meg a résztvevőkkel Berzsenyi Márta az Avis Budet Group BSC Kft. HR igazgatója.

Márta előadásában először is ismertette, mit is jelent a felelősség vállalás cége számára és az hogyan nyilvánul meg a vállalat működésében, mindennapjaiban, továbbá arra is felhívta a figyelmet, hogy az Avis vezetői mennyire fontosnak tartják, egy olyan vállalati értékrend kialakítását, mely összhangban van a dolgozók értékrendjével, majd arról számolt be, hogy ezt a gyakorlatban hogyan is tudják kivitelezni.

Szó esett a munkavállalói élmény, azaz az EVP (employee value proposition) megvalósításáról is, mely az Avis esetében egy önkéntességen alapuló közösség, a FUN Factory kialakításában nyilvánul meg. Márta, a Fun Factory által képviselt értékről és az EVP tükrében szervezett programokról (Mentoring, Charity Cupcake, ABG got talent,  Diversity and Appreciation Week stb.) is részletesen mesélt a résztvevőknek. Végezetül pedig a CSR programok kultúra formáló erejének mérhetőségére kialakított gyakorlatokat (pulse-check- in kérdőív, fókuszcsoportos beszélgetések, exit interjú) mutatta be.

Tagjaink számára az előadást elérhetővé tesszük a HBLF privát YouTube csatornáján egy későbbi időpontban.