Csatlakozom Jelentkezés eseményre

A Henkel Magyarország Kft. csatlakozott az EU Sokszínűségi Karta Magyarországhoz

A Henkel Magyarország Kft. közép-kelet-európai régió első Henkel-vállalataként 1987 óta van jelen a hazai piacon. Három – Adhesive Technologies, Beauty Care, Laundry & Home Care – üzleti területen működik és két gyárban folytat termelést.

A Henkelnél számunkra a befogadás (Inclusion) azt jelenti, hogy minden látható és láthatatlan különbséget tiszteletben tartunk azért, hogy egy olyan méltányos, egészséges és kiemelkedő teljesítményű szervezetet hozzunk létre, amelyben mindenki azt érezheti, hogy támogatják és megbecsülik. A sokszínűség (Diversity) számunkra munkatársaink tehetségének, gondolkodásának, szemléletmódjának, erősségeinek, képességeinek és tulajdonságainak sokféleségét jelenti. Ez teszi egyedivé a Henkelt, és járul hozzá a kreativitás és innováció kibontakoztatásához és fenntartható üzleti sikereinkhez.

A vállalatunkon belüli sokszínűség segíti elő, hogy kapcsolatot tudunk teremteni a tőlünk különböző háttérrel, tapasztalattal, szemlélettel, képességgel és gondolkodásmóddal rendelkezőkkel. Ez az elfogadó szemlélet jelen van a szervezeten belül a kollégák között, és a szervezeten kívül a fogyasztóink, az ügyfeleink és a partnerek irányába is.

Globális vállalatként – közel 53 ezer munkatárs, több mint 75 országban való jelenlét, 120 különböző nemzetiség – az is a felelősségünk, hogy olyan munkahelyi környezetet biztosítsunk, ahol minden kolléga biztonságban érzi magát, tisztelettel bánnak vele, és tiszteletben tartják azért, amit elért függetlenül képességeitől, az etnikai és kulturális hovatartozásától, a nemi identitásától, a vallási hovatartozásától, a szexuális irányultságától.

Hiszünk abban, hogy a sokszínű – nemzetiség, nemek és életkor szerint is vegyes – csapatok jobb eredményeket érnek el, és a dolgozók egymás különféle tapasztalataiból, kulturális hátteréből inspirációt meríthetnek és fejlődhetnek.

Az Európai Sokszínűségi Karta Magyarország 2016-os indulásakor a Henkel Magyarország is az egyike volt az alapító aláíró tagoknak, így öröm számunkra, hogy az idén is az aláírók között szerepelhetünk. 

www.henkel.hu