Csatlakozom Jelentkezés eseményre

A Vodafone Magyarország Zrt. csatlakozott az EU Sokszínűségi Karta Magyarországhoz

A Vodafone vezető távközlési szolgáltató Európában és Afrikában. Célunk az emberek összekapcsolása egy jobb jövő érdekében. Vezető telekommunikációs szolgáltatóként lehetőségünk van arra, hogy pozitív változásokat vigyünk véghez társadalmunkban. Hálózataink kapcsolatban tartják a családokat, barátokat, vállalkozásokat és kormányokat, és létfontosságú szerepet játszunk a gazdaságok működőképességének fenntartásában, valamint az olyan, kritikus fontosságú szektorok üzemeltetésében, mint az oktatás vagy az egészségügy.

Nagyra értékelünk és tiszteletben tartunk mindenkit fajtól, etnikai hovatartozástól, fogyatékosságtól, kortól, szexuális irányultságtól, nemi identitástól, meggyőződésektől, háttértől, kultúrától és vallástól függetlenül. A sokféleség és befogadás iránti elkötelezettségünk központi eleme működésünknek, a nők és általában a társadalom megerősítéséért végzett munkánknak, továbbá az oktatáshoz és a digitális készségekhez való hozzáférés javításáért tett erőfeszítéseinknek.

A Vodafone Magyarország kezdeményezésére 2021 márciusában elindult a Women in Technology Hungary Egyesület, amely a technológia különböző területein tevékenykedő nőket kívánja összefogni.

Az Európai Sokszínűségi Karta Magyarország 2016-os indulásakor a Vodafone egyike volt az alapító aláíró tagoknak, így örömmel tölt el bennünket, hogy ismét az aláírók között lehetünk.

www.vodafone.hu