Csatlakozom Jelentkezés eseményre

Az Atlas Copco Hungary Kft. csatlakozott a HBLF Sokszínűségi Karta Magyarországhoz!

Az Atlas Copco vállalatot 150 éve, 1873-ban Stockholmban alapították. Az egyedülálló svéd mentalitást képviselő cég forradalmasító megoldásaival az elmúlt másfél évszázadban a világipar jelentős fejlődéséhez járult hozzá, többek között az élelmiszertermeléstől kezdve a bányaiparon át az űrutazásig. Mintegy 49 000 munkatárssal dolgozunk, és több mint 180 országban vannak ügyfeleink. 

Úttörők vagyunk a technológia és a mérnöki tervezés terén, olyan szakértelemmel, amelyre világszerte minden iparág támaszkodhat. Piacvezető termékeinkkel, megoldásainkkal és szolgáltatásainkkal segítünk ügyfeleinknek, hogy zavartalanul működhessenek, optimalizálják termelékenységüket, csökkentsék költségeiket és CO2-kibocsátásukat, és hozzájárulunk a fenntarthatósági céljaik eléréséhez.   

Az Atlas Copco vállalatnál kiállunk az integritás, a korrektség és a tisztelet mellett minden interakciónk során. Az, hogy miként viselkedünk globális környezetben nem csupán a szabályok és törvények betartásának kérdése, hanem alapvető értékeink leképeződése is. Megingathatatlanul elköteleződtünk a legmagasabb szintű etikus magatartás mellett, és nem tűrjük az emberi jogok megsértését, a vesztegetést és a korrupciót sem. A Magatartási kódexünk útmutató az etikus üzletvitelhez és működésünk társadalmi és környezeti hatásának optimalizálásához. 

Hiszünk abban, hogy az innováció és a tartós eredmények alapja egy olyan befogadó munkahely, ahol a munkavállalók egyenlő esélyekkel rendelkeznek. Ezért helyezzük előtérbe a befogadást, törekszünk a sokszínűség növelésére, ösztönözzük a mobilitást, és biztosítjuk a feltételeket munkatársaink növekedéséhez és fejlődéséhez.

Támogatjuk a befogadást és a sokszínűséget, és arra törekszünk, hogy a cégcsoport minden szintjén javítsuk a nemek közötti egyensúlyt. A cégcsoport elnök-vezérigazgatója létrehozta és vezeti a Sokszínűség és befogadás tanácsát, az üzleti területek és divíziók pedig létrehozták saját kapcsolódó munkacsoportjaikat.