Csatlakozom Jelentkezés eseményre

PÁLYÁZZON A HBLF SOKSZÍNŰSÉGI DÍJAIRA!

A korábbi évekhez hasonlóan idén is lehet pályázni a HBLF Sokszínűségi díjaira, mely komoly szakmai elismerés!

A 2016-ban alakult HBLF EU Sokszínűségi Karta Magyarország 2023-ban hatodik alkalommal hirdeti meg a HBLF Sokszínűségi díjakat. A “HBLF – Sokszínűségi díjak” átadására november 29-én, a HBLF Évzáró és Karta aláíró ünnepi ceremóniáján kerül sor.

Pályázni 2023. október 27-ig lehet, a pályázat díjmentes.

A HBLF által felkért szakmai zsűri idén is több kategóriában értékeli a sokszínűségi pályamunkákat:

🔹HBLF – AZ ÉV SOKSZÍNŰ SZRVEZETE:

A díj odaítélésével azokat a szervezetek kívánjuk elismerni, melyek 2023-ban megvalósult vagy hosszú távú program esetében 2023-ban már mérhető eredménnyel bíró általános vagy fókuszált sokszínűségi vállalati tevékenységükkel támogatják a diverzitás, inkluzivitás előremozdítását.

🔸 HBLF – MÉDIA A SOKSZÍNŰSÉGÉRT:

A díj odaítélésével azt a szervezet kívánjuk elismerni, amely külső kommunikációját vagy média platformját a sokszínűség, befogadás és esélyegyenlőség népszerűsítésére, előremozdítására használja, ezzel is elősegítve Magyarország társadalmi fenntartható fejlődését.

🔹 HBLF – AZ ÉV SOKSZÍNŰSÉGI BAJNOKA:

Elismerés azon egyénnek, aki a munkaköri feladatain, felelősségein túl további társadalmi szerepvállalással tett a sokszínűség, befogadás vagy annak egyes altémáinak hatásos előremozdításáért 2023-ban.


A szakmai zsűri elnöke Mészáros Antónia (UNICEF Magyarország, Ügyvezető), a zsűri tagjai Gárdus Zsuzsa (HBLF Sokszínűségi Kartáért felelős elnökségi tagja, Jobsgarden Kft. Ügyvezető), Botka Tamás (Budapest Business Journal, Ügyvezető), Kemény Péter (E.ON Hungária Zrt., Sokszínűségi szakértő), dr. Nemes Attila (Michelin, Quality Director).

További részletek, információ a pályázati kiírásról: