Csatlakozom Jelentkezés eseményre

A Simonyi & Tóth Kft. aláírta a HBLF Sokszínűségi Kartát!

A Simonyi & Tóth Kft. 1992 óta működik a személyzeti tanácsadás területén, egyike volt az iparág elsőként megalakuló magyar tulajdonú cégeinek. Tevékenységünkben a felső- és középvezetők kiválasztása a meghatározó, és emellett a szakember és specialista munkakörök betöltése is egyre növekvő részt tesz ki. A megbízók számára a szervezetfejlesztési projektjeinkkel támogatjuk a szervezetek és az egyének szakmai és emberi fejlődését 

Kezdetektől fogva hangsúlyt helyezünk a jelölt személyiségére, mindig fontosnak tartottuk az egyén és a szervezet harmonikus kapcsolatát.  

Integrálódtunk a nemzetközi szakmai vérkeringésbe azáltal, hogy 1997-ben csatlakoztunk az AIMS International nemzetközi fejvadász szervezethez, és ennek képviseletében megalapítottuk az AIMS Magyarország Kft-t. 

Célunk, hogy ügyfeleink stratégiai partnerei legyünk sikeresen teljesítő csapataik felépítésében személyre szabott professzionális szervezetfejlesztésünkkel, tanácsadási szolgáltatásainkkal és vezetőkereséssel. 

Alapítónk és a cég munkatársai az üzleti cél mellett a jelöltek professzionális és személyes fejlődését is biztosítják. 

A kiválasztásban biztosítjuk az egyenlő elbánást nemtől, bőrszíntől, nemzetiségtől, szexuális, vallási beállítottságtól függetlenül. Megbízóinktól és jelöltjeinktől is elvárjuk az etikus és professzionális értékrendet, a fenntarthatóság eszméjének követését, a mások iránti tiszteletet és megbecsülést. A Simonyi és Tóth Kft. és az AIMS Magyarország Kft. munkatársai ugyanezen elvek mentén végzik napi munkájukat. 

A napi szakmai munkánk mellett évek óta részt veszünk a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok támogatásában, hosszú évek óta Mikulás csomagokat készítünk, anyagilag támogattuk az SOS Gyermekfalvakat és több adománnyal is hozzájárultunk a rászorulók életének könnyítéséhez. 

Számunkra is kiemelkedő fontosságú, hogy a társadalom számára visszajuttassunk, valamint hozzájáruljunk egy boldog, mindenki számára kiszámítható  életkörülményeket és fejlődési lehetőséget nyújtó üzleti és társadalmi környezethez. 

Simonyiné Tóth Judit
Ügyvezető igazgató